Portálhírek

Vizsgaközpont változásai

 
Kép
Vizsgaközpont változásai
Dr. Csizmadia Ágnes (PhD) írta 2018. szeptember 16., vasárnap, 13:59 időpontban
 

Dr. Csizmadia Ágnes (PhD) írta 2018. szeptember 16., vasárnap, 13:54 időpontban
 

Kedves Hallgatók!  Kedves vizsgázni kívánó Tanulóink!

Szeretnék mindenkit kérni, hogy aki vizsgára-vizsgákra vár az idén feltétlenül jelentkezzen be!

Ismételt változások indultak a Vizsgaközpontban a  Természetgyógyászat alap-és szakágait érintően.  Mint az utóbbi években látható, erős szigorítások lépnek életbe.

Azt a felvilágosítást kaptuk, hogy 2018. november10-ig beérkező jelentkezéseket még a jelen Rendelet alapján a jelen vizsga szabályozásának megfelelően fogják vizsgáztatni.

A mostani tananyagaink maximálisan megfelelnek az elvárt felkészítésnek, sőt inkább részletesebbek az általunk kínált oktatási anyagok.  A naturasanat.hu oldalon naprakész teszteket találhattok a vizsgák után feltöltve. Nagy segítség a tanuláshoz!

Azonban a későbbi jelentkezések alapján a vizsgák emelt szintű  tananyag rendszerrel, szigorított vizsgákkal fognak folyni.

Ezért kérnék minden kedves Hallgatót a kurzus záró teszt visszaküldését, ha még nem tette meg,  2018. október 20-ig szíveskedjen hozzánk visszaküldeni! 

Gyakorlati moduloknál a gyakorló napokon kiadjuk a modul záró dokumentumokat.  A megjelenés ezért kötelező a szakmodulok esetén!

Aki így be tud jelentkezni a legközelebbi vizsgára, alapmodulok esetén 2019. februárra várható, szakmodulok esetén 2019. márciusra a vizsga.

Tgy. modul vizsgázóinknak emiatt rendkívüli konzultációt szervezünk, melyről értesítést küldünk.


Szép napot, jó tanulást kívánok!  Várjuk a kurzus záró teszteket!

Az Aryan oktatói