Tájékoztató levél hallgatók részére

Tájékoztató levél hallgatók részére


Kedves Hallgatónk!

Köszönjük érdeklődését tanfolyamaink iránt és üdvözöljük a már beiratkozott hallgatóink között.

A képzési anyagaihoz való hozzáférése a tandíj befizetésével válik valóssá!

A tandíj beérkezését követően 1-2 napon belül az Ön által korábban már megadott e-mail címre elektronikus levélben küldjük meg a belépéshez szükséges felhasználó nevét és jelszavát, mellyel elérhető lesz belsőoktatási portálunk Ön számára is.

Kérjük, belépéskor pontosan írja be a megadott összes karaktereket, majd első belépés után csak a jelszavát változtassa meg mégpedig úgy, hogy minimum 8 karakterű legyen és tartalmazzon feltétlenül NAGY és kis betűt egyaránt, valamint legalább egy számot és egy egyéb karaktert is, mint Pl: ?  #  &  @  . + / = ,  kinek-kinek kedve szerint.

Itt egy példa egy jó jelszóra: BZaV@8Tw2! vagy PwE2#a

Fontos: Felhasználó neve és jelszava nem tartalmazhat ékezetes betűt!

Ezek után hallgatóink részére elérhetővé válnak az egyénileg választott kurzus feldolgozó anyagainak fejezetenkénti elérhetőségei és ezzel együtt Ön is meghívást kapott az Aryan V.I.P. klubba.

Így Önnek is automatikusan hozzáférést biztosítunk az Aryan V.I.P. klubunkban található egyéb hasznos anyagainkhoz is.

Érdemes a tanfolyam sikeres lezárása után is vissza nézni hozzánk a klubba, mert folyamatosan frissítjük a tartalmát!

Valamint találhatók a választott kurzus oldalán a tananyag fejezetek után  modulvizsga tesztek, melyek hozzá tudnak járulni az átfogó és alapos felkészüléséhez. 

Az oktatási portálunkon található felkészülési móddal biztonságos tudás birtokába kerülhet, a központi vizsgán sikeres vizsgát tehet. Élvezheti a távoktatás anyagi előnyeit és nem utolsó sorban saját idő beosztása szerint tanulhat!

A kurzus oldalon továbbá több hasznos anyagot,segédletet találhat az ajánlott irodalom mappában is.

A feldolgozás során egy konzultációt ajánlunk fel a hallgatók számára időpont egyeztetéssel. Szentes, Horváth Mihály u. 4/ B. 1/1. oktatótermünkben, vagy Kecskemét, Klapka u. 9-11. oktatótermünkben. Itt személyesen is kérdezhet a feldolgozással kapcsolatban.

Ekkor, aki igényli, segítünk kitölteni a nyomtatványokat a vizsgára való jelentkezésre, valamint beregisztrálunk a következő vizsgára. Az itt kiadott nyomtatványokat kérnénk megőrizni!!!!!

Beadás előtt készítsen saját részére fénymásolatot!

A konzultáció nem kötelező! Aki nem szeretne személyesen megjelenni, a nyomtatványokat postai úton küldjük részére, a visszaküldendő teszt megérkezését követően.

A vizsgára jelentkezés további feltételeit a jelentkezési lap hátoldalán láthatja, az aktuális időpontjait külön csatolmányként is küldjük, amit a vizsgaközpont honlapjáról lementettünk.

Vizsgadíjat a vizsgalapon megadott bankszámlára utalhatja.

A mindenkori díjszabások, aktuális vizsgaidőpontok elérhetők a (Állami Egészségügyi Ellátó Központ honlapjáról)www.enkk.hu 

- vizsgáztató honlapját az oktatási portálunkról is közvetlenül elérheti, ha a portál kezdőoldalon a bal felső főmenüben a megfelelő linkre kattint!)

Sok sikert kívánunk a tananyag feldolgozásához!

Üdvözlettel:

Dr. Csizmadia Ágnes (PhD)

Utolsó módosítás: 2017. május 18., csütörtök, 16:26